o KONFERENCIJI

NAJVEĆI PANTHEON POSLOVNI DOGAĐAJ 

PANTHEON konferencija je namenjena edukaciji i druženju više od 80.000 korisnika PANTHEON ERP sistema i članova poslovne zajednice. Od osnivanja 2004. godine, više od 12.000 učesnika je učestvovalo u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Severnoj Makedoniji.

Konferencija PANTHEON se bavi na inovacijama u zakonodavstvu, ekonomiji i biznisu i srodnim inovacijama u PANTHEON-u. Pored stručnjaka PANTHEON-a, na konferenciji učestvuju renomirani stručnjaci koji podstiču inicijative i omogućavaju pravi napredak kompanijama koje koriste Datalabov ERP sistem, a sve to kroz prezentacije i zanimljive široke diskusije. Događaj je takođe odlična prilika za razne poslovne sastanke i umrežavanje.

PANTHEON konferencija je događaj koji se preporučuje svakom korisniku PANTHEON-a, uspešnim menadžerima, računovođama, regruterima, komercijalistima i kupcima, kao i svakom ko savesno obavlja svoj posao i prati novine u svojoj oblasti rada, ekonomiji i  koriste softver prilikom vođenje svog posla.

2022

Međunarodna PANTHEON konferencija, Opatija

Povodom 25. godišnjice našeg rada, 29. i 30. septembra 2022. godine održali smo međunarodnu konferenciju PANTHEON u Grand Hotelu Adriatic u Opatiji, Hrvatska.

Kao što naziv PANTHEON Hands-on konferencije govori, učesnici su imali priliku da aktivno, praktično i iz prve ruke testiraju inovacije i poboljšanja PANTHEON poslovno-informacionog programa uz pomoć Datalab stručnjaka.

Tokom ova dva dana brojni uvaženi gosti i partneri govorili su o budućnosti i sigurnosti poslovanja, elektronskom knjigovodstvu, inovacijama i daljoj digitalizaciji. Učesnicima smo predstavili najnovije tehnologije koje donose velike izazove, a istovremeno i nezamislive mogućnosti.

2021

13. PANTHEON konferencija – PANTHEON 11 – bezbedno i povezano

01. juna 2022 je u Hotelu Mona u Beogradu pred oko 300 učesnika, Datalab predstavio novu generaciju PANTHEON-a – PANTHEON 11 – u kojoj je bezbednost podataka na prvom mestu. Sa evolucijom, PANTHEON 11 kao nova generacija ERP-a je opremljen jednim od najviših nivoa bezbednosti. Fokus je bio na bezbednosti podataka od početka do kraja, bez obzira na to da li je aplikacija hostovana na serverima u oblaku ili je raspoređena na sopstvenoj infrastrukturi korisnika.

2019

12. PANTHEON konferencija – Digitalizacija 2019

Više od 300 učesnika, gostiju i partnera okupilo se 23. maja 2019. radi razmene iskustava na 11. PANTHEON konferenciji u hotelu Radison Blu. Centralna tema događaja bila je Digitalizacija 2019 u praksi.

U četiri sale više od 20 predavača Datalab-a i partnerskih kompanija predstavilo je metode i savete za uspešnu digitalizaciju malih, srednjih i velikih preduzeća.

2017

MeĐUnarodna PANTHEON konferencIJa, Portorož

Međunarodna PANTHEON konferencija povodom 20. godišnjice kompanije Datalab održana je 16. i 17. novembra 2017. godine u Grand hotelu Bernardin u Portorožu.

Glavna svrha konferencije bila je da pokaže efikasne metode i korake na putu uspešne digitalne transformacije. Pridružilo nam se više od 350 učesnika koji su u 36 zanimljivih predavanja mogli da poslušaju savete za uspešnu digitalnu transformaciju.

Počasni gost konferencije bio je profesor Džo Pepard, stručnjak za digitalnu transformaciju kompanija.

Kako i priliči jubileju, događaj smo završili glamuroznom holivudskom žurkom, gde smo se žurili i plesali dugo u noć uz dobru hranu i piće u društvu grupe Tabu i glamuroznih Koncert Majstora iz Srbije.

2017

10. PANTHEON konferencIJa

Dana 23. marta 2017. godine u Beogradu je održana PANTHEON konferencija, kojoj je prisustvovalo više od 300 prijavljenih učesnika, sponzora i predavača.

U uvodnom delu konferencije „Efikasnost i novi poslovni model“ prisustvovali su brojni gosti i stručnjaci iz Datalab-a, koji su predstavili osnovne građevne blokove PANTHEON-a Ks i business 4.0; od prodaje preko isporuke do pozadinskih procesa.

U nastavku programa održano je preko 20 različitih PANTHEON radionica i stručnih predavanja. Demonstrirana su PANTHEON povezana rešenja u okviru konsultantskog programa i u okviru izložbenih štandova.